Efter lite teknikstrul hos Trimtex är nu äntligen årets andra klädshop officiellt öppnad. Leverans är beräknad att ske till vecka 24, med andra ord lagom till att det är dags att hoppa runt som små grodor runt midsommarstången. Sista dag att shoppa loss är söndagen den 9 maj.

Sommarkläder

Denna shop är inte en ”stor” shop, men nästan. Det som exemplevis inte är med är den varma härliga dunjackan eller några skidkläder. Annars finns allting som du behöver för att kunna träna (och kanske tävla (om vi tillåts)) i snygga röda klubbkläder. Passa på och köp dig ett par korta tights, ett linne eller varför inte en triathlondräkt? För snart är vi där med dem långa ljusa ljumna kvällarna samt heta sommardagarna och då underlättar det att träna i en luftig tröja framför en jacka.

Fulsnyggt är tillbaka

I slutet på förra året lanserade vi denna iögonfallande pärla. Tanken var att det skulle vara en one time only, men vi vill så gärna ge fler chansen att glida runt i denna grymt läckra tröja som inte kommer gå någon obemärkt förbi. Denna T-shirt går precis lika bra att träna i som de ”vanliga” träningströjorna. Priset? Ja, det är pressat till låga och mycket prisvärda 199 kronor (normalt pris 249 kronor)!

Känner man att man hellre vill ha den vanliga T-shirten så har vi även samma erbjudande på den. Det vill säga 199 kronor istället för 249 kronor.

Hur går man tillväga för att handla?

Har du sedan tidigare ett konto på Trimtex.se så loggar du in som vanligt och letar dig in på vår klubbshop. Har du däremot inte det så gör du såhär:

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter “Skapa ett konto“.
2. När du skapat ett nytt konto klickar du på ”Mitt Trimtex”.
3. Klicka därefter på ”Lägg till ny Teamshop”. Du kommer då till rutan ”Teamkod för inloggning”. Skriv teamkoden: nocout och klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka på namnet för att sedan nå vår klubbshop.

OBS! Kläderna anpassas efter vår design och tillverkas efter beställning. På grund av detta så är det ingen bytes- och eller returrätt på kläderna. Är du osäker på storlek så rekommenderar vi dig att antingen använda dig av Trimtex storleksguide alternativt ta hjälp av en klubbkompis.