Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.

Skill söker rekryteringskonsult

Teknik- och IT-sektorn är i stark tillväxt och vi på Skill arbetar dagligen med att vara den enastående rekryteringspartnern för våra kunder. För att lyckas tror vi på en bra mix av leverans, målfokus och kvalitet – samtidigt som vi har roligt, värnar om varandra och främjar utveckling! Tror du också på konceptet och vill bli vår nya kollega? Kul! Läs gärna vidare, så hoppas vi att vi får höra från dig! Notera att sista ansökningsdag är redan nu på söndag (den 23 maj).

Mer info hittar du här: Rekryteringskonsult

Just nu erbjuder Västra Cykelaffären dig som är medlem i IK NocOut.se 15% rabatt på hjälmar. En bra hjälm kan vara skillnaden mellan en lindrig eller en allvarlig skada vid en olycka så är det något man inte ska kompromissa på så är det en bra hjälm. Ta dig till Västra Cykelaffären och kolla in deras utbud och investera i en bra hjälm.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan önska dig och lite till. Nästa gång det är dags att handla så gör det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/