På självaste valborgsmässoafton gick Region Östergötland ut med information om en två veckor lång personlig lockdown. I onsdags (den 12 maj) gick regionen ut och informerade om att denna punktinsats gett positivt resultat med minskat antal som testar sig, men även inte minst att det är färre som testas positivt.

I samband med informationen i onsdags meddelade man även att den personliga lockdownen förlängdes fram till och med söndag den 16 maj. Från och med måndag den 17 maj är det de nationella rekommendationerna som gäller. I och med det så har vi beslutat att åter dra igång klubbens verksamhet.

Detta gäller tillsvidare

Trots dessa insatser så ligger många inlagda på sjukhusen och vårdpersonalen går på knäna. Det är därför av yttersta vikt att vi fortsätter sköta oss exemplariskt och följer de uppsatta råden. Kom även ihåg att vi alla har ett personligt ansvar i att se till att smittspridningen hålls nere. Vid det här laget har vi alla säkert stenkoll på hur man ska bete sig. Det sägs dock att repetition är kunskapens moder. Detta är vad som gäller under alla våra aktiviteter framöver.

  • Stanna hemma vid minsta symptom!
  • Håll avstånd, både till varandra men framförallt även till personer som man möter under träning.
  • Större grupper kommer att delas upp i mindre. För detaljer se information kopplade till aktiviteten.
  • Behöver man nysa, snyta sig eller liknande så lägger man sig längst bak, kliver åt sidan innan man gör det man ska.

Kom ihåg att du som medlem representerar klubben. Behandla därför alla respektfullt, var ett föredöme och visa vilken grym klubb vi är!

Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss på info@nocout.se.

Ta hand om er.

Vänligen
Styrelsen genom ordförande Andreas Fröberg