Det är fortfarande väldigt oklart hur restriktionerna kommer att bli till sommaren, men har vi tur så kommer det att bli mer tillåtande än vad det varit under vintern och våren. Därför känner vi att det är dags att öppna upp anmälan till sommarens roligaste läger. NocOut SummerCamp 2021!

Efter förra årets lyckade Home Edition och tidigare års succéer i Halmstad, Båstad och Visby så tar vi i år sikte mot Västervik och Resort Lysingsbadet! Det kommer bli fyra härliga dagar i slutet på juli och början på augusti fullspäckade med fantastiskt umgänge, träning och förhoppningsvis fantastiskt sommarväder.

Vi följer såklart pandemins utveckling väldigt noga samt regeringen plan för avvecklingen av restriktionerna och kommer anpassa oss därefter. I dagsläget planerar vi dock för ett genomförande.  Hur ser då upplägget ut?

  • Var? Vi har bokat ett gäng stugor på Västervik Resort med ett makalöst bra utgångsläge för våra äventyr.
  • När? Från torsdagen den 29 juli till söndagen den 1 augusti.
  • Hur? Dagarna kommer vi ägna åt olika sorters träning, upplevelser, inspiration och utflykter. En av dagarna har vi planerat en utflykt till skärgårdsön Hasselö och njuta av allt som denna pärla har att erbjuda. Cyklar i olika dess slag är också välkomna med på lägret och vi kommer visa er underbara kustvägar både för er som gillar asfalt och skog. Detta är ett litet smakprov och ett mer detaljerat schema kommer lite längre fram.

Allt detta kommer att gå på den rimliga summan på 3200 kronor och då ingår helpension och alla aktiviteter. Platserna är begränsade till 18 stycken så passa redan på idag och släng iväg en anmälan. Anmälan gör du enklast via följande länk: Anmälan SummerCamp 2021. Sista anmälningsdag är söndagen den 27 juni.

Beroende på utvecklingen kring pandemin så kommer vi fatta beslut om lägrets vara eller inte vara den 1 juli 2021.