Vi är i dagsläget över 130 deltagare i årets NocOut Challenge! Extremt roligt tycker vi. Har du inte hakat på än? Gör det! Nya vinstchanser dyker upp varje månad och det är kopplat till deltagande och inte att man är snabbast. Ofta är utlottningen av priser kopplade mot de digitala medaljerna  som du hittar på tävlingswebben. Utöver vinstchanser så hoppas vi även att NocOut Challenge ska locka till lite extra krydda till din träning och kanske att du till och med testar någonting nytt. Låter det intressant? Såklart det gör. Klicka då här:  NocOut Challange: Info och anmälan.

Sammanfattning maj

Under maj månad registrerade alla deltagare tillsammans nära 1500 träningspass och nästan 600 återhämtningspass. Omräknad i minuter efter schablon, har vi tillsammans ägnat minst 100 000 minuter åt vår hälsa. Vilket är densamma som cirka 1100 fotbollsmatcher a 90 minuter (trots allt fotbolls EM). Fantastiskt bra jobba av er alla!

I den digitala medaljstatistiken kan vi också se att 38 deltagare tog ett majdopp. 33 personer väntar nya klubbkläder (som troligtvis levereras väldigt snart) och vi har fått in minst 5 nya klubbkompisar till klubben. Superkul även det!

Vinstchanser

Förutom det fina prisbordet på glöggkvällen i december med exempelvis en helg för två på Bosön (inkl. övernattning och tester), presentkort på Trimtex har vi som skrivet utlottningar varje månad.

Förra veckan lottade vi exempelvis ut ett par presentkorgar från klubbens sponsor Maxi ICA Stormarknad Linköping. Denna vecka vann Daniel Haavisto klubbens (ful)snygga tröja fullspäckad med logotyper efter att han plockat medaljen för nationaldagsträning. Grattis Daniel!

Nästa vinstchans är kopplat till midsommardoppet och därefter X-IRON som startar på midsommarafton och pågår tio dagar framåt.

Get in – Det är kul med utmaning!