I början av augusti går Maxi Linköping Triathlon av stapeln här i Linköping. Här kommer en hälsning från förbundet.

Hej medlem i NocOut!

Vi på Svenska Triathlonförbundet är glada att äntligen få meddela att Linköping blir en av få orter som i år kommer att ha en triathlontävling! 8 augusti blir det en dag full med starter i sprint-distanser, se mer info om detta på https://www.linkopingtriathlon.se/
 
Som ni vet blir det ingen tävling utan ett stort gäng härliga funktionärer och vi vill såklart först och främst vända oss till stadens egen triathlonklubb för att säkerställa ett säkert, roligt och positivt event!
 
Att vara funktionär innebär att du får en uppgift under dagen (t.ex. stå vid vätskestation, i målområdet, längs löparbanan) och ersättningen för ditt arbete går till din klubb. Loppet kommer inte att ha någon publik så i år är det också ett säkert kort för anhöriga att få se tävlingen – att anmäla sig som funktionär! Du kan vara både tävlande och funktionär då vi vet att många är tävlingssugna. Notera detta i anmälan så anpassar vi din positionering efter detta! I funktionärsarvodet ingår mat, dryck, t-shirt och annat som behövs för att du ska kunna sköta ditt uppdrag.
 
Vi söker utöver ett stort antal funktionärer längs med löpar- och cykelbanan, även ett antal som kan tänka sig ta mer ansvar som teamledare, främst till växlingsområdet och löparbanan. Du som är intresserad av dessa roller kommer inte kunna vara med och tävla under dagen, utan behövs på din placering under hela helgen. Notera även detta i din anmälan, om du är intresserad (eller känner någon som skulle passa) som teamledare!
 
Frågor? Kontakta funktionärskoordinator Jasmin Ahnfors på funktionar@svensktriathlon.org
 
Vi ser fram emot att ses i augusti, på och bredvid tävlingsbanan!