Söndagen den 8 augusti är det äntligen dags för MAXI Linköping Triathlon. Många av er kanske minns succén från 2019 då det blev riktigt triathlonfest i stan. I år blir det inte riktigt storslaget av uppenbara anledningar, men vi har ändå en riktigt härlig tillställning att se fram emot helt anpassad enligt rekommendationerna.

Erbjudande

Som alla lopp behövs funktionärer. Även denna. Redan nu är ett gäng medlemmar redan anmälda som funktionärer. Bland annat kommer vår kassör Anna Wallentinsson vara funktionärsansvarig, Karin Nilsson ansvarig för sekretariatet, Jonas Eriksson för växlingsområdet och Magnus Hoff är en del av teamet som ansvarar för cyklingen. Med andra ord fullt av klubbkompisar.

Svenska triathlonförbundet har därför ett erbjudande till dig som är medlem i IK NocOut.se som både vill köra loppet och kan tänka dig ställa upp som funktionär. Gör du det så får du 50% rabatt på anmälningsavgiften. Ingen dålig deal.

Hur går det då till? Enligt följande.

  1. Du som medlem i IK NocOut.se anmäler dig som funktionär via följande länk: Funktionär – MAXI Linköping Triathlon
  2. Du mailar därefter till info@svensktriathlon.org och informerar om att du anmält dig som funktionär. Du kommer gå få ett vändande svar med en rabattkod. Notera att du endast får rabattkoden om du anmält dig via länken ovan.
  3. Du anmäler dig via rabattkoden som skickats ut.

Du som redan är anmäld till tävlingen och som funktionär får också såklart ta till av detta erbjudande. Skicka ett mail till info@svensktriathlon.org så löser de återbetalning.

OBS! Rabatten gäller endast för Maxi Linköping Triathlon i år (2021) och är endast för dig som medlem som även är anmäld som funktionär.

Notera även att anmälan för tävlingsklass stänger torsdagen den 29 juli klockan 23:59. Anmälan för motions- och paraklass stänger några dagar senare, söndagen den 1 augusti klockan 23:59.