Äntligen, klädshoppen är öppen!

Nu har vi öppnat årets tredje klädshop. Även om det nu är sommar och sol är det dags att tänka höst. Det du beställer i denna shop levereras under vecka 38, lagom till Lidingöloppet. Förbered dig inför höstens lite kyligare träningspass, beställ vår snygga jacka, våra välsittande långa tights och den röda värmande underställströjan. Välkommen in i shoppen!

Hur går man tillväga för att handla?

Har du sedan tidigare ett konto på Trimtex.se så loggar du in som vanligt och letar dig in på vår klubbshop. Trimtex gjorde dock nyligen en uppdatering av sitt system och några kan ha ”tappat” shoppen. Följ då nedanstående instruktion som även du som inte tidigare handlat ska följa.

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter “Skapa ett konto“.
2. När du skapat ett nytt konto klickar du på ”Mitt Trimtex”.
3. Klicka därefter på ”Lägg till ny Teamshop”. Du kommer då till rutan ”Teamkod för inloggning”. Skriv teamkoden: nocout och klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka på namnet för att sedan nå vår klubbshop.

OBS! Kläderna anpassas efter vår design och tillverkas efter beställning. På grund av detta så är det ingen bytes- och eller returrätt på kläderna. Är du osäker på storlek så rekommenderar vi dig att antingen använda dig av Trimtex storleksguide alternativt ta hjälp av en klubbkompis.