Vattentemperaturen i våra sjöar har börjat sjunka (även om det fortfarande är tillräckligt varmt för att simma) vilket innebär att många av oss börjat leta oss in i simhallarna igen. Likt tidigare terminer kommer vi såklart även denna höst ha bokade banor i Linköpings simhall och Ljungsbros dito.

Bassängtider

För den som varit med ett tag så kommer schemat över våra bokade tider inte som någon större överraskning. Det är precis densamma som det alltid ha varit. Med andra ord följande:

Måndag: Hela bassängen mellan 17:30-19:00, Ljungsbro simhall

Tisdag: Fyra banor mellan 06:40-07:40, Linköpings simhall

Onsdag: Två banor mellan 06:40-07:40, Linköpings simhall

Lördag: Hela bassängen mellan 08:30-10:00, Ljungsbro simhall

Vad gäller vid våra simtider?

På våra simpass förekommer inga tränare på bassängkanten. Här är det du som själv som bestämmer vad du vill köra. Det förekommer mer eller mindre olika grupperingar som simmat tillsammans väldigt länge och som har färdiga pass med sig. Tveka inte kring att gör dem sällskap. Det brukar alltid finns en bana för alla farter.

Linköping simhall

För att simma på våra tider i Linköpings simhall måste du betala entréavgiften. Antingen betalar du per tillfälle eller så skaffar du något form av stämpel-, månads- eller årskort. Klubben står för banhyran.

Ljungsbro simhall

Till skillnad mot Linköpings simhall så räcker det med att du är medlem för att få simma på våra tider i Ljungsbro. Entréavgiften ingår nämligen i banhyran. Uppge bara för de i receptionen att du ska simma med NocOut så är du välkommen in.

Väl inne i simhallen så har vi som du kan se ovan tillgång till hela bassängen. Vanligtvis brukar bana 1-2 vara till för dig som vill kör ditt egna race. På bana 3 och 4 simmar våra snabbaste simmare. Avslutningsvis, på bana 5, 6 och 7 plaskar de som är någonstans mittemellan.

Är du ny så tveka inte att söka upp någon klubbkompis och fråga vart det är lämpligt för dig att simma.