Nu öppnar vi årets sista klädshop även kallad julklappsshoppen!

Nyhet i denna shop är en Run Zipp funktionströja som passar perfekt både för träning och fritid.

Skidkläderna är tillbaka

Vi närmare oss nu höst och vinter med förhoppningsvis snö. Och finns det snö så vill man åka skidor och det vill man såklart göra i våra skidkläder. Dessa plagg finns självfallet i denna shop.. Inför riktigt kalla dagar finns även våra värmande dunjackor i sortimentet. Har du en väntade resa till varmare länder? Då finns plaggen för det. Eller vad sägs om kortärmade cykelkläder eller ett tunt löparlinne.

Shoppen stänger söndagen den 31 oktober och det du beställer kommer levereras vecka 50. Med andra ord är denna shop som sagt perfekt om du vill införskaffa några snygga träningskläder i julklapp antingen till  någon i din närhet eller varför inte  till dig själv?

Hur går man tillväga för att handla?

Har du sedan tidigare ett konto på Trimtex.se så loggar du in som vanligt och letar dig in på vår klubbshop. Har du däremot inte det så gör du såhär:

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter “Skapa ett konto“.
2. När du skapat ett nytt konto klickar du på ”Mitt Trimtex”.
3. Klicka därefter på ”Lägg till ny Teamshop”. Du kommer då till rutan ”Teamkod för inloggning”. Skriv teamkoden: nocout och klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka på namnet för att sedan nå vår klubbshop.

OBS! Kläderna anpassas efter vår design och tillverkas efter beställning. På grund av detta så är det ingen bytes- och eller returrätt på kläderna. Är du osäker på storlek så rekommenderar vi dig att antingen använda dig av Trimtex storleksguide alternativt ta hjälp av en klubbkompis.