Den 5 december är det dags för vår traditionsenliga glöggkväll. Även om det kan tyckas långt bort så är vi snart där. Förmodligen kommer årets upplaga bli ”på riktigt” där vi träffas i Livgrenadjärmässens julpyntade lokaler och smuttar på glögg och äter pepparkaka. Mer detaljerad info om glöggkvällen kommer inom de närmsta veckorna.

Årets …

Under glöggkvällen brukar vi dela ut priser och i år kommer inte vara något undantag. Utöver ”resultatpriserna” till årets klubbmästare så delar vi ut priser till årets NocOutare och till årets …. ja, egentligen vad som helst. Endast fantasin sätter gränser för vilka priser vi kan dela ut.

Nominera en klubbkompis

Vi är en stor klubb med många medlemmar och styrelsen och sektionsledare har inte koll på er alla grymma klubbkompisar. Därför behöver vi er hjälp. Har du en eller flera klubbkompisar som du vill nominera till ett pris? Såklart har du av det.

Och det behöver absolut inte vara kopplat till en prestation eller att någon sprungit milen jättefort. Utan det kan vara en person som alltid finns där och bjuder på energi under långa cykelpass, någon som utvecklats under året eller som är en källa till motivation.

Har du någon du vill nominera. Hör då av dig till info@nocout.se med följande information:

  • Namn på personen du nominerar.
  • Varför du nominerar personen.
  • Vad priset skulle heta (om det inte är en nominering till Årets NocOutare).

Vi ser med spänning fram emot din nominering!