Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.


Visste du att vår samarbetspartner Skill är med och anordnar Bright East? Visste du att nätverket Bright East nu firar 10 år? Nu bjuder de in fira och nätverka med andra young professionals!

Under kvällen samlar vi ihop minnen från åren som gått. Vi får lyssna till de som varit med hela vägen, delta i roliga tävlingar och lyssna till musik från kvällens DJ. Det bjuds förstås på bubbel och god mat och en bar finns öppen under kvällen. Välkommen att fira –  oavsett om du är ny eller rutinerad i sammanhanget!

Datum: Torsdag 9 december
Tid: 17.30 – 19.30
Plats: Trappan, Kungsgatan 40, Norrköping

Anmäl dig här: Bright East 10 år (invajo.com)

 

 

Västa Cykelaffären har stöttat klubben länge. De har ett gediget utbud av allt du kan tänkas behöva för att underlätta din cykling. Kanske behöver du serva din MTB till höstens och vinterns äventyr ute i spåren? Eller vill du ge dig på den virtuella cykelvärlden och behöver en trainer? Ja, vad du än behöver så vill vi rekommendera dig ett besök hos Västra Cykelaffären. Mer info hittar du på vastracykel.se.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan önska dig och lite till. Nästa gång det är dags att handla så gör det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/