Igår lördag förmiddag var det då äntligen dags för NocOut Time Trial. Premisserna var väldigt enkla. Spring så länge du vill, orkar och kan men inte längre än i tre timmar. Hur man sedan valde att planera sin förmiddag var upp till var och en. Några sprang ett lugnt distanspass medan andra körde intervaller. Med andra ord anpassningsbart för att passa vem som helst.

Ulrika Nordgren och Mia Gustavsson-Gröndahl under NocOut Time Trial den 20 november 2021. Foto: Andreas Fröberg

Knappt 50 klubbkompisar var föranmälda och utan att ha räknat in alla så skulle vi nog våga säga att de flesta dök upp. För det kryllade nämligen av rödklädda NocOutare längst med den 1.8 kilometer långa naturstigen.

Maria Arvidsson och Niklas Eriksson under NocOut Time Trial den 20 november 2021. Foto: Andreas Fröberg

I samband med varvning fanns det även att tillgå ett smörgåsbord av energi i form av bland annat kanelgifflar och banan från klubbens sponsor Maxi ICA Stormarknad Linköping. Ingen behövde med andra ord bli orkeslös på grund av låg energinivåer. Efter avslutad NocOut Time Trial så serverade klubbens kassör Anna Wallentinson och Jim Dalberg det som kan ha varit de godaste grillade burgarna någonsin.

Jim Dalberg grillar burgare för glatta livet under NocOut Time Trial den 20 november 2021. Foto: Andreas Fröberg

Rasmus Turesson klämmer i sig en burgare efter NocOut Time Trial den 20 november 2021. Foto: Andreas Fröberg

Av den feedback som vi fått så tyckte många att det var kul att få träffa klubbkompisarna och ett härligt arrangemang så här på sluttampen av hösten. Och vi kan bara instämma. Det blev en fantastisk förmiddag i Vidingsjö.