Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.


Ni har väl inte missat Skills adventskalender? Denna vecka kan du läsa om vad som är viktigast för att nya medarbetare ska trivas bra och snabbt komma igång med jobbet. Utöver det finns det utöver många roliga uppdrag att söka även artiklar om coachande ledarskap samt vad du ska tänka på vid en jobbintervju online.

Du hittar deras adventskalender här: Skill Adventskalender

 

Västa Cykelaffären har stöttat klubben länge. De har ett gediget utbud av allt du kan tänkas behöva för att underlätta din cykling. Så här i jultider så har de ett brett utbud av lämpliga julklappar till cykelälskaren. Kanske har du någon i din närhet som behöver en ny hjälm eller så kanske du vill unna dig själv en uppsättning kolfiberhjul i (h)julklapp? Vad du än behöver så vill vi rekommendera dig ett besök hos Västra Cykelaffären. Mer info hittar du på vastracykel.se.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan tänka dig behöva till julbordet. Så när du ska handla maten och tillbehören till julens alla middagar så tycker vi såklart att du ska göra det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/