Vi har länge känt att vi har haft ett tomrum att fylla vad gäller klubbrelaterade prylar. Vi har snygga träningskläder men utöver det har utbudet varit väldigt skralt. Efter flertalet möten med Profilservice det senaste halvåret har vi nu äntligen fyllt det tomrummet. Låt oss därför stolt presentera klubbens senaste tillskott, IK NocOut.se:s profilbutik!

Utbudet

Denna shop ersätter inte på något sätt den med tränings- och tävlingskläder vi har tillsammans med Trimtex. Denna shop är ett komplement till den nyss nämnda Trimtex-shoppen. I denna shop kommer du inledningsvis kunna införskaffa följande kläder och prylar:

  • Handduk
  • Pikétröja
  • T-shirt
  • Vattenflaska

En väsentlig skillnad med den här shoppen i jämförelse med Trimtex är att den alltid är öppen och efter lagd beställning levereras det du beställt direkt. Du behöver med andra ord inte vänta speciellt länge.


Väskan på bilden finns inte i någon av våra shoppar. Är man intresserad av att köpa en (begränsat antal finns kvar) så skicka ett mail till info@nocout.se. Priset för en är 400 kronor.

Shoppen kommer att lanseras senare under vecka 49. Ni som deltagit i NocOut Challange kommer att få förtur till shoppen så att ni kan hämta ur er läckra svarta Challange-vattenflaska. Länk till shoppen kommer att dyka upp på startsidan av vår hemsida så håll utkik!

Saknar du något?

Fler NocOut-brandade produkter kommer lanseras under de närmsta månaderna. Tveka dock inte att höra av dig till info@nocout.se om du saknar någon pryl eller klädesplagg. Vi har en kontinuerlig dialog med Profilservice och vi vill såklart att denna shop (likt Trimtex-shoppen ska innehålla produkter som ni vill använda er av. Annars är det ingen mening.