VI LETAR EFTER DIG!

De senaste två åren har varit väldigt speciella och mycket tyder att även 2022 kommer bli speciellt. Oavsett förutsättningarna i omvärlden så vill vi finnas där för att bidra till ökad träningsglädje och gemenskap. Även om det innebär att vi får köra slalom mellan restriktioner och rekommendationer.

Även om det kommer bli ytterligare ett konstigt år som kommer påverka oss alla så jobbar vi ständigt för att ta nya kliv, utveckla klubben och gå från bra till bäst.

I början på mars är det dags för årsmöte och det finns vakanta platser till vår styrelse. Vill du vara med på den resan och bidra till att vi når ytterligare framgångar och få människor att känna rörelseglädje? Ja, då tycker vi att du ska läsa vidare.

Vad behöver vi?

Allt engagemang som alla ideella krafter lägger ned på klubben är vi väldigt tacksamma för. Oavsett om det är som medlem, ledare eller en del av styrelsen. Vilken roll du än är intresserad av att söka så är det viktigt att du är inställd på att lägga tid på klubben. Vi är medvetna om att alla har ett liv utanför klubben och självklart ska inte NocOut.se ta all ens tid. Absolut inte. Det vi önskar är däremot engagemang, en vilja att vara med och vilja bidra.

Styrelsemedlem

Till kommande årsmöte kommer det finnas vakanta platser till styrelsen. Den viktigaste egenskapen är att du vill vara med och engagera dig. På pappret är det skillnad mellan att ledamot och suppleant, men vi ser det inte riktigt så. Du är en del av styrelsen även som suppleant och får vara med lika mycket som övriga ledamöter.

Har du kunskaper inom marknadsföring, eller en expert på att skapa innehåll till hemsida och sociala medier alternativt en stjärna på att affärskontakter så är det en bonus. Det är nämligen inom dessa områden vi behöver stärka upp.

Övrigt engangemang 

Som nämnt ovan så finns det ett par områden vi behöver stärka upp. Du kanske vill vara med och bidra inom dessa områden utan att för den delen vara en del av styrelsen. Inga problem. Vi tar tacksamt emot allt engagemang som ni alla vill bidra med. För det är tillsammans vi gör NocOut.se bättre och bättre.

Intresserad?

Låter något av ovanstående intressant? Hör av dig antingen genom att ta kontakt med någon i styrelsen eller släng iväg ett mail till info@nocout.se senast söndagen den 30 januari 2022. Då kan vi ta ett förutsättningslöst (digitalt)möte för att diskutera om vad du vill vara med och bidra med. Vi ser fram emot att höra från dig!