Vi är otroligt glada över att få gå ut med denna nyhet. Vi säger stort och ett varmt välkommen till Aktivitus testklinik och coaching som ny samarbetspartner till IK NocOut.se. Med Aktivitus som en del av klubben kan vi erbjuda er medlemmar i klubben möjlighet till både tester och coachning till bra priser.

Premiärerbjudande!

För er som var på årsmötet för ett par veckor sedan fick höra Johan Nielsen (platsansvarig i Linköping) berätta lite om varför man ska gör tester och vad de har att erbjuda. För att fira vårt samarbete så bjuder de fram till 30 april på ett VO2max text vid bokning av deras avancerade test.

Johan hälsar att ”som motionär blir oftast de lugna passen för hårda, och de hårda passen för lugna. Genom ett test får du veta dina individuella zoner så att du tränar rätt och utvecklar dig”.

Utöver det så har man som medlem i IK NocOut.se alltid 10% i klubbrabatt.

Vi har mycket kul planerat för det kommande året så håll utkik på hemsidan och våra sociala kanaler så missar ni inget!

Kontaktuppgifter Aktivitus

Aktivitus finns i hela landet. I Linköping hittar man deras testcenter i Hjulsbro på Tallbergavägen 41. Vill man komma i kontakt med dem så ringer man antingen på 010-13 09 350 eller så mailar man på info@aktivitus.se.