Nu är årets andra klädshop äntligen öppen. Passa på att beställa lite fräscha klubbkläder till sommarens alla äventyr. Shoppen öppnar måndagen den 11 april och stänger söndagen den 1 maj. Leverans sker under vecka 23.

Sommarfokus

I denna shop är det av naturliga skäl fokus på vår och sommar. Bort med tunga vinterkläder och fram med luftiga och lätta klädesplagg. Varför inte passa på att beställa en ny cykeltröja eller ett löparlinne för kommande träningspass och tävlingar. Ska du exempelvis köra Vätternrundan är detta tillfället du väntat på.

Har du även siktet inställt på något härligt triathlonlopp så är det också läge att handla. Vår otroligt snygga tridräkt Aero 3.0 är det även väldigt förmånligt prissatt, 1599 kronor i jämförelse med det ordinarie priset på 3599 kronor. Vilket fynd!

Välkommen in i shoppen!

Att skapa konto och lägga till shoppen

Shoppen har fått en ny kod så du kan ha ”tappat” den. Läs då från steg 3 och framåt om hur du går tillväga för att lägga till den igen.

Har du inte konto sedan innan följer du alla stegen. S

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter ”Skapa ett konto”.
2. När du skapat ett nytt konto, klicka på ”Mitt Trimtex”.
3. Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: NocOut2022 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka sedan på ”Besök teamshopen” för att beställa kläder.