Snart är det dags för den stora triathlonfesten i stan! På självaste nationaldagen den 6 juni, som smygstartar dagen innan med Tri4Fun och Try Triathlon, är det dags för årets upplaga av Linköping triathlon. Ett lopp som i år bjuder på ett gediget smörgåsbord i form av nordiskt mästerskap, svenskt mästerskap, motions-, para och barnklasser.

För att kunna genomföra en triathlonfest i denna storlek krävs en stor mängd glada funktionärer som kan vara en del av förbundets CREW och nu behöver de er hjälp! Många ställer upp men det behövs fler. Därför vädjar de till er som antingen själv kan komma och hjälpa till några timmar under dagarna eller ta med vänner och familj som vill se tävlingen på nära håll samtidigt som man bidrar till festen. De behöver all hjälp de kan få.

Rabatt på anmälan om du tar med en funktionär

Utöver att vi som klubb får ett par kronor per funktioner så kommer här ett extra erbjudande som kanske gynnar dig lite extra. Genom att ta med en funktionär till tävlingen får du 300 kronor rabatt på startavgiften.

Anmälan av funktionär och ytterligare information hittar du här: Linköping triathlon – Anmälan funktionär Vill du sedan anmäla dig till tävlingen kontaktar du lina.hornback@svensktriathlon.org för att erhålla en rabattkod som du enkelt fyller i när du anmäler dig på linkopingtriathlon.se.

OBS! Tänk på att anmälan till tävlingsklasserna stänger nu på måndag den 23 maj så det gäller att vara snabb!