Här kommer en hyllning till alla våra starka deltagare i Linköping Triathlon. Nationaldagen och hemmaplan till ära såg vi till att visa vår närvaro med många rödklädda klubbkamrater.

Det var en riktigt härlig dag och triathlonfest vi fick vara med om den 6 juni. Vid tävlingsområdet kring SAAB Arena hade vi under hela dagen klubbkompisar på tävlingsbanan, i funktionärsroller, som supportrar och i många andra roller. Mellan loppen hördes mycket taktiksnack, hyllningar och hurrarop kring klubbkompisarnas prestationer och peppningar inför kommande starter. En superhärlig gemenskap!

Vi hade ett drygt 30-tal individuella prestationer och inte mindre än fem (!) stafettlag. Varje stafettlag bestod av två damer och två herrar, och varje deltagare genomförde ett triathlon var, före överlämning till nästa lagkamrat. Med fokus på deltagande och att ha roligt hejade vi fram varandra under alla stafettsträckor. Vi fick beskåda många starka prestationer och snyggt samarbete under cykelmomentet.

Stort tack också till alla våra klubbkompisar som såg till att triathlonfesten kunde genomföras med dess höga nivå genom att delta som funktionärer.