Den delen av året där de flesta av alla tävlingarna arrangeras börjar så sakteligen lida mot sitt slut. Vad man ska göra kommande säsong kanske är oklart. Kanske vill man ta det lugnt, ta saker och ting som det kommer eller satsa mot ett tydligt utpekat mål. Oavsett vad man väljer att göra så kan det vara kul att göra lite tester eller få stöttning i sin träning.

Erbjudande från Aktivitus fram till 31 oktober

Sicken tur då att vi medlemmar i IK NocOut.se har ett samarbete med Aktivitus. Vi rödklädda Nocoutare har alltid en stående rabatt på 10% på deras olika tester samt 5% på deras membership. Går man i tankarna kring att skaffa en coach så har deras erbjudande blivit mycket bättre. För om man bokar ett membership innan sista oktober så får man just nu första månaden gratis.

Vad innebär då deras olika membership?

MEMBERSHIP STANDARD

En löpande abonnemangstjänst där Aktivitus har järnkoll på dig och din fysik genom regelbundna tester. Detta gör att de kan justera dina intensitetszoner och din träningsbelastning utan att chansa eller gissa. Du har ett individuellt anpassat och noga detaljerat träningsprogram där ni har tagit hänsyn till din bakgrund, målsättning, fysiologiska profil och tid till träning. Träningsplaneringen sker via Training Peaks™. Du sköter träningen på egen hand men får nytt program i samband med varje testtillfälle som sker var 4:e månad.

Erbjudandet! En månad kostnadsfritt om man tecknar innan 31 oktober. Därefter 940 kronor/månaden med 5% NocOut-rabatt!

MEMBERSHIP PREMIUM

En helhetslösning och premiumtjänst med abonnemang där du med stöd och vägledning av en personlig coach, med specialistkompetens i din idrott, styrs i rätt riktning mot ditt unika mål. Vi kvalitetssäkrar och reviderar regelbundet din träning med hjälp av vetenskapliga tester och har kontinuerliga coachsamtal där vi diskuterar hur du mår och hur träningen fortlöper. I Membership Premium ingår regelbundna tester, program och coaching/personlig träning mot en fast månadskostnad. Din träning loggas via Training Peaks. Vi tar hänsyn till både dina kortsiktiga och långsiktiga mål och använder vår gedigna erfarenhet i kombination med dina unika förutsättningar för att skapa den perfekta planen. Du har en dröm, vi hjälper dig nå den!

Erbjudandet! En månad kostnadsfritt om man tecknar innan 31 oktober. Därefter 1890 kronor/månaden med 5% NocOut-rabatt!