Det är närmare än man tror. Om fyra månader åker vi på Wintercamp till Grönklitt. Ett av  mellersta Sveriges utan tvekan största och mest snösäkra skidområde inom hyggligt bilavstånd från Linköping. Miltals av fint preparerade skidspår och för den som vill spetsa det hela med utförsåkning, över 20st nedfarter.

Till den här säsongen har vi lyxat till det med att boka Torgny Mogren-stugan. 10+2 bäddar på 130kvm med möjlighet att skida direkt till skidspåren vid skidstadion.

Torgny Mogren-stugan

Boka in torsdag till söndag den 12/1-15/1 till en härlig skidhelg med blåbärssoppa, burkvalla och bastu. Det här vill ni bara inte missa!!!!

Vi åker upp torsdag morgon 07:00. Stannar för lunch på vägen upp så att vi är redo för dom första milen redan senare på eftermiddagen. Sedan har vi två härliga skiddagar framför oss med avbrott för lunch som vi fixar i stuga. Men för dom som inte fått nog åker vi så klart även sista förmiddagen innan vi intar en härlig lunch på den otroligt genuina Smidsgården i Fryksås på vägen hem. Möra men glada anländer vi till Linköping ca 20:00 på söndagskvällen.

Anmäl dig här!

OBS! Wintercamp 2023 är nu fullt men misströsta inte. Skriv upp dig på reservlistan än är undrens tid inte förbi. 😉

Jonas Eriksson Skidsektionen