Wintercamp 2023

Vinterskruden ligger i skrivande stund vit och ljus och vad käns inte mer inspirerande än att planera vinterns längdåkning. Wintercampet är ett säkert sätt att få åka på snö och oftast på många mil välpreparerade spår.

Den 12 – 15 januari infinner sig möjlighen att få åka skidor på en av Sveriges absolut bästa längdåkningsanläggningar.  Det finns så klart även möjlighet till att ta sig ner för någon av anläggningens 22 nedfarter. Vi pratar om Grönklitt utanför Orsa. Vad sägs om att träna i samma spår som några av världens bästa långlopps-skidåkare eller ännu bättre tillsammans med dina klubbkompisar

Vi har lyckats boka hela huset vilket innebär att vi har tillgång till 8 sängplatser till.

Nu är det dags att anmäla sig!

Antalet platser till säsongens Wintercamp är nu fyllda. Hör av er till jonas64eriksson@gmail.com för mer info och reservplats.

Skidsektionen

Jonas Eriksson