Genom historien har vi haft många olika typer av läger. Ni känner säkerligen till vårt Summer Camp, Winter Camp och cykelläger (vi borde nog kalla det Bike Camp framöver). Vi har dock aldrig haft ett Swim Camp utanför kommungränsen, men det gör vi ändring på nu. För den 19-20 november drar vi på läger med simning i fokus!

Upplägg

Som nämnt ovan så pågår lägret under två dagar (från 19 till 20 november) och vi kommer hålla till på hotell Sunlight i Nyköping. Vi kommer att simma totalt tre stycken simpass om totalt 4.5 timmar i deras egna bassäng. Det kommer med andra ord vara möjligt att gå direkt från hotellrummet i badkläder raka vägen till bassängen.

  • Lördag förmiddag, 09:45-11:00
  • Lördag eftermiddag, 14:00-15:30
  • Söndag morgon, 07:00-08:30

Lördagens första pass kommer vi köra mer fartfokuserat där vi under sista kvarten passa på att filma varandra. Lördagens eftermiddagspass kommer att köras tillsammans med en instruktör från Nyköpings Simsällskaps mastersgrupp med feedback på tekniken. Söndagspasset (innan frukost) kommer att bli tekniktungt där vi tar med oss feedbacken från instruktören.

Vem kan då vara med på lägret? För att få ut större glädje av passet bör du kunna simma frisim (läs crawl) någorlunda. Du behöver inte vara en Sarah Sjöström men du bör kunna grunderna och ta dig framåt.

Anmälan och detaljer

Lägret kan dessvärre inte ta en obegränsat mängd klubbkompisar utan vi kan vara maximalt 16 stycken (först till kvarn). Själva simlägret kommer att kosta 500 kronor per deltagare. Länk till anmälan hittar du här: Anmälan – Simläger 19 till 20 november i Nyköping

Boende på Sunlight

Vill man slippa åka fram och tillbaka med bil så har hotell Sunlight tagit fram nedanstående erbjudande till oss

  • Enkelrum – 1195 kronor
  • Dubbelrum – 1495 kronor

Önskar man större rum så kan man vända sig direkt till bokningen@sunlight.se för att få ett bra pris.

OBS!
Notera att bokning av hotell görs separat av dig själv. Bokningen görs enklast direkt via Sunlights hemsida där man uppger koden nocout för att ta del av det rabatterade priset. Alternativt slänger du iväg ett mail till bokningen@sunlight.se eller ringer till 0155-205040. Glöm inte bort att uppge att du tillhör IK NocOut.se

Har man därmed en familj, kompis eller partner som gillar att bo på hotell men inte att simma så kan de följa med. Boka ett rum, låt övriga göra vad de vill medan du får en härlig simhelg. Lördag kväll letar vi upp något trevligt ställe att äta vår middag. Och då får såklart övrigt sällskap hänga med.

Ytterligare frågor?

Har du några frågetecken som behöver rätas ut är du välkommen att kontakta lägergeneralerna Andreas Edquist eller Tomas Hektor.