Efter ett långt uppehåll är vi nu väldigt glada över att få informera om att vi återigen kommer köra spinning ihop.

Med start nu på söndag (den 13 november) och var tredje söndag fram till 2 april kommer vi ha möjlighet till att få trampa ur benen vid sju tillfällen. För att vara exakt är det följande datum som gäller:

Platsen är Nordic Wellness på Djurgården och tiden är 10:15 till 11:30. Och det som är extra roligt, för den som intresserar sig av det, är att passen kommer cyklas på deras Wattcyklar vilket vi hoppas kommer locka många av er. Överge nu Zwift (eller vilken virtuell klient du nu kör) för en förmiddag och häng på detta mer sociala spinningpass. Blir nästan som klungkörning men utan motvind och risk att köra ihop.

Anmälan

Länk till anmälan hittar du här ovan till respektive tillfälle (övriga datum får anmälningslänk inom kort). Skulle det vara fullt så skriv upp dig på reservlistan. Du som avanmäler dig har ansvar för att informera personen på reservlistan om att hen får din plats.