I våras körde vi ett block med fyra yoga-pass. Dessa blev väldigt välbesökt och vi tänkte att vi kör en favorit i repris. För visst vill du bli starkare och mer rörlig?
Fyra fredagar i rad kommer vi nu erbjuda dig att köra tre yoga-pass samt ett Soma Move-pass på Nordic Wellness i Tornby. Stretching bidrar till ökad rörlighet och får dina muskler att slappna av. Och vem behöver inte det?
Detta är helt kostnadsfritt för dig som är medlem i klubben och kommer att köras fyra fredagar i raken. Första tillfället var nu i fredags men redan nu på fredag den 11 november kommer en ny chans. Här nedan följer lite ytterligare matnyttig information.
  • När: Fredagarna den 4 november, 11 november, 18 november samt 25 november
  • Tid: 17.40 till 18:40. Obs! Kom dock tio minuter innan start!
  • Plats: Nordic Wellness Tornby

Anmälan

Anmälan för respektive tillfälle hittar ni under följande länkar.