I år gör vi ett julbordslöp till Mjölby stadshotell, tillsammans med IK Akele. Datumet är söndag 11 december 2022. Löpturen börjar i Ryd eller Mantorp och avslutas vid Mjölby Stadshotell där dusch och bastu väntar. Vätskekontroll längs vägen utlovas. Därefter blir det traditionellt julbord på Stadshotellet från kl 12:30.

Löpsträckor och reseförslag

Karta finns nedan. Alla sträckor som har anmälda deltagare kommer att ha löpledare. Längre distans = snabbare tempo.

  • Ca 32 km: Samling vid Scandic Ryd kl 9:00. Väskan kan lämnas in på samlingsplatsen för transport med bil till Mjölby.
  • Ca 12, 17 eller 21 km: Samling vid klockstapeln på Mantorp station kl 10:00. Passande tåg från Linköping kl 9:46 och från Mjölby kl 9:55. Är man bilburen rekommenderas parkering vid Mjölby resecentrum och därefter tågresa till Mantorp. Kommer man med tåg från Linköping kan väskan lämnas in på samlingsplatsen för transport med bil till Mjölby.
  • Ca 4 – 8 km: Samling vid Mjölby Stadshotell kl 10:45. Passande tåg från Linköping kl 10:16. Väskan kan lämnas på hotellet. Sträckan finns inte på kartan nedan, men tanken är att man springer 12 km-alternativet baklänges och vänder vid lämpligt tillfälle.

För de som tänker åka tåg och saknar färdbevis föreslås samling i väntsalen i Linköping resp Mjölby 10 min före avgång för samordning av biljetter. 20 % rabatt om man är två eller fler personer i samma biljettköp. (tågtiderna är preliminära då ny tidtabell börjar gälla 11 december)

Omklädningsrummen och bastun är redo från kl 11:00. Vi har även bokat omklädningsrum vid Lagmansskolan 400 m därifrån om det blir trångt i hotellets relax.

Julbordet

Stadshotellet erbjuder ett traditionellt svenskt julbord som öppnar ca kl 12:30. Glögg, julmust alt lättöl och vatten ingår. Det går bra att köpa till annan dryck om man önskar.

Om du inte kan/vill/hinner springa på förmiddagen är du förstås välkommen direkt till Stadshotellet kl 12:30.

Anmälan och pris

Anmäl dig genom att fylla i formuläret på länken https://forms.gle/MyBJMGLKAejMchuP9. Swisha därefter 225 kr/person till 123 594 74 37, ange ”Julbordslöp” och ditt/era namn. Sista anmälningsdag och betalningsdag lördag 3 december. Anmälan är inte komplett förrän betalningen är registrerad. I mån av plats kan vi acceptera efteranmälningar.

PS1. Vi tar tacksamt emot hjälp med transport av väskor och/eller vätskekontroll. Hör av dig till lopning@nocout.se eller 072-584 71 01. Går också bra att höra av dig om något annat är oklart.

PS2. Kom ihåg tomteluva eller glitter för julstämningens skull!