NocOut’s Årshjul 2023

NocOut har som vanligt mycket som händer. Nedan ser du en en plan för hela 2023! Ta en kik i bilden nedan och boka redan nu in vissa datum för att inte missa trevliga stunder med klubbkompisar eller roliga utmaningar!

Det tar inte stopp med det som finns i Årshjulet. Vi kommer säkerligen att få lägga till en föreläsning, en klubbfest och mycket mer. Så håll dig uppdaterad här på hemsidan och på Facebook för att inte missa något.

Fullt av träningspass!

NocOut har ju nästan alltid något som sker. Vi har väldigt många rutinmässiga träningspass som löper över några månader eller till och med året runt. Vårat kära löpintervallpass pågår året runt på onsdagarna! Kolla in bilden nedan med de planerade rutinmässiga träningspassen för 2023 som är som ett smörgåsbord av träning.

Inte medlem än?

Misströsta inte! Du blir enkelt medlem genom att klicka här.