Tisdagen den 21 februari, på fettisdagen (som vanligt), är det dags för klubbens årsmöte (inbjudan kommer inom kort). Ett av om inte till och med det viktigaste mötet vi har under ett år. Här har du som medlem chans att påverka klubbens riktning under kommande året genom att lämna in motioner och rösta fram styrelse.

Styrelsen behöver dig!

Allt engagemang som alla ideella krafter lägger ned på klubben är vi väldigt tacksamma för. Oavsett om det är som medlem, ledare eller en del av styrelsen. Vad gäller styrelsen så har ett par individer informerat om att de inte längre har tid att sitta kvar. Därmed är vi i behov av att få in nya styrelsemedlemmar.

Vilken roll du än är intresserad av att söka så är det viktigt att du är inställd på att lägga tid på klubben. Vi är medvetna om att alla har ett liv utanför klubben och självklart ska inte NocOut.se ta all tid. Absolut inte. Det vi önskar är däremot engagemang, en vilja att vara med och vilja bidra. Den viktigaste egenskapen är helt enkelt att du vill vara med och engagera dig.

Intresserad?

Låter något av ovanstående intressant? Hör av dig antingen genom att ta kontakt med någon i styrelsen eller släng iväg ett mail till info@nocout.se senast söndagen den 22 januari 2023. Då kan vi ta ett förutsättningslöst (digitalt)möte för att diskutera om vad du vill vara med och bidra med. Vi ser fram emot att höra från dig!