Under februari månad kommer onsdagens intervallpass att ledas av Andreas Nilsson från vår samarbetspartner Aktivitus. Passen kommer att ha fokus på löpteknik och kommer att se ut ungefär som följer:

Uppvärmning, portionera ut teknik och öva i ett träningspass (intervall), avslutas med en kort återkoppling/diskussion.

Genomgång och instruktion av effektiv löpteknik där armpendling, kroppshållning, aktiv höft och fot-isättning kommer fokuseras. De fyra träningspassen kommer delvis vara en upprepning av innehållet, delvis fyllas på med nya saker vid varje pass. Det går med andra ord bra att vara med endast vid ett tillfälle men är man med vid alla tillfällena så har man möjlighet att repetera och bana in det som eventuellt  är nytt.

Klubben bjuder på kostnaden och ingen föranmälan krävs. Varmt välkommen!