Vi har dom senste 6 åren haft KM på allt från Vreta SkiCenter till Boxholm. Nu bryter vi ny mark och kör i Kimstad på deras konstsnöspår. En rundslinga på 1,7km som är relativt enkel tekniskt. En snabb skogsbana med en avslutande härlig rak nedförsbacke innan vändning på väg upp igen för samma pulshöjande slakmota.

Snabbt sammanfattat är det detta som gäller:

När? Klockan 19:00 tisdagen den 14 februari 2023.

Var? Kimstad Skidcenter.

Hur? 10 kilometer för både dam och herr. 6 varv på 1,7km slinga i klassisk teknik. Anmälan görs (inom kort) via länken här, anmälan KM längdskidor 2023. Och inte minst, klubben står för anmälningskostnaden! Vilka som redan är anmälda ser du HÄR.

Länk till spårstatus.

Så leta fram skidorna, stavarna, vallan och gör dig redo för årets första och vitaste klubbmästerskap!

Varmt välkomna önskar skidsektionen!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]