Äntligen är vår klädshop öppen igen.

Nu kan du köpa våra snygga och funktionella träningskläder till vårens alla träningspass och tävlingar. Låt inte vädret hindra dig från att genomföra dina träningspass tillsammans med trevliga klubbkompisar.

Varför inte passa på att införskaffa våra nyheter Fast tights eller en T-shirt som heter Lead, en superlätt och ventilerande T-shirt.

Shopen stänger söndagen den 19 februari så passa på att lägga din beställning nu. Leverans av det du beställer är planerat till vecka 13. Vilket för övrigt förhoppningsvis är när våren är i antågande och du vill ut i vårsolen i dina nya kläder.

SKAPA KONTO PÅ WEBSHOPEN

Är det första gången du loggar in och ska köpa våra fina klubbkläder? Eller har teamshopen försvunnit från ditt konto. Ja, följ då nedanstående instruktion för hur du ska lägga till den.

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter ”Skapa ett konto”.
2. När du skapat ett nytt konto, klicka på ”Mitt Trimtex”.
3. Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: NocOut23 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka sedan på ”Besök teamshopen” för att beställa kläder.

Kläderna anpassas efter vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så reserveras beloppet utifrån kreditutställarens regler och de dras sedan på riktigt när produktionen startar.
Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans.