Skidsektionens sista men inte minst viktiga aktivitet för säsongen har gått av stapeln första söndagen i mars. Vasabrunchen på storbildsskärm på Livgrenadjärmässen tillsammans med löpsektionen.

Efter att dom mest nyvakna entusiasterna fått i sig kaffe och bänkat sig för att se starten kl. 08:00 var det tippning om bergspris, vinnare och vinnartid. Löparna lämnade sedan dom nu lite mer koffeinstinna entusiasterna för härliga löprundor i solen. Passen leddes av Henric Fröberg och Jenny Sandh.

Löpning innan Vasabrunch

I nedförsbackarna efter Evertsberg serverades 32st NocOut’are en utsökt brunch framför storbilden.

Hungriga ”vasalöpare”.

Under tiden vi hejade fram NocOut’are via Vasaappen och eliten på skärmen så delades det ut priser till bästa tippade bergsprisvinnare och till totalvinnarna och sluttiden.

Här hejas Emil Persson fram till en vinst i Vasaloppet. Men dom riktigt lyckliga vinnarna för dagen blev:

Bergspriset topp-3 dam: Göran Fahlström. Bergspriset topp-3 herr: Karl Norén. Vinnare topp-3 dam Mora: Maddicken Lundh. Vinnare topp-3 herr Mora: Tomas Hektor. Vinnartid dam (52sek i från): Jonas Olsson. Vinnartid herr (23,7sek i från): Mattias Danielsson. Stort grattis till er!!!!

Vi vill även passa på att skicka ett extra varmt tack till Anna Wallentinson med personal på Livgrenadjärsmässen för extremt bra service och en riktigt god brunch.

Nu tackar skidsektionen för sig och laddar batterierna tills vi startar upp med rullskidspass vid månadsskiftet april/maj.

Vi hörs!!!! 🙂