Tinnerövarven

Lördagen den 22/4 är det äntligen dags för årets upplaga av Tinnerövarven. Du väljer själv om du springer 5, 10 eller 21 kilometer, på så sätt hoppas  vi att vi har distanser som passar alla, oavsett ambition, nivå och mål. Det viktigaste är att en tar sig framåt och når målet (och tillika starten) vid Livgrenadjärmässen. Bansträckningen är samma för de tre distanserna. Skillnaden är antalet varv man springer, 1, 2 eller 4 varv (länk: banbeskrivning).

Vi kommer att ha fyra olika startgrupper för att få ett utspritt startfält där en då och då ser sina klubbkompisar. Start kommer att ske 9:00, 9:10, 9:20 och 9:30. Du väljer själv vilken startgrupp du vill starta i. Dessa startgrupper är helt oberoende av vald distans, förväntad sluttid och tempo. 

Vill man vara med så behöver en föranmäla sig. Man väljer startgrupp, distans och om en önskar mat (en laktos- och glutenfri vegetarisk sallad) efteråt. Vill du fylla på energidepåerna så välj då ”ja” under ”mat”-kolumnen vid anmälan och Swisha 100 kronor till 123 59 474 37 och skriv ditt namn följt av 22:e april. OBS! Anmälan måste ske senast torsdagen den 20 april.

Anmälan hittar ni under följande länk: Föranmälan Tinnerö Varven!