Äntligen är det snart dags för oss att få simma i en sprillans ny och fräsch simhall som kommer ge oss möjligheten att simma i en 50-metersbassäng även under månader med bokstaven R i sig (vilket inte varit möjlighet tidigare).

Med tiderna i den nya simhallen så kommer vi kunna erbjuda er medlemmar bantider på 5 av veckans 7 dagar, varav två kvällstider.

Klubbens bantider i Tinnerbäcksbadet

Från och med måndagen den 24 april (vecka 17) kommer klubben ha följande bassängtider inne i det nya Tinnerbäcksbadet (ja, vi är medvetna om förvirringen som kan ske med utomhusbadet Tinnerbäcksbadet, ”Tinnis”).

  • Tisdagar 19:30-20:30, två banor, 25-metersbana (i 50-metersbassängen)
  • Onsdagar 06:40-07:40, två banor, 50-metersbana (i 50-metersbassängen)
  • Torsdagar 06:40-07:40, två banor, 50-metersbana (i 50-metersbassängen)

Som ni kan se kommer det att ske förändringar från de tider som vi har i simhallen i Linköping idag. Den största nyheten är att vi nu även kommer att ha en kvällstid inne i stan. Vi vet att det funnits önskemål om det så nu när vi fått möjligheten kommer vi att testa det. Vi hade såklart önskat en tid några timmar tidigare men barn- och ungdomarna prioriteras före.

Vi kommer efter vårterminens avslut att utvärdera tiderna för att se om vi ska behålla dessa eller om vi ska korrigera.

Tider i Ljungsbro simhall

Vi kan även passa på att informera om att tiderna i Ljungsbro simhall kommer fortsätta vara densamma som innan. De påverkas alltså inte. Det vill säga måndagar mellan 17:30 till 19:00 samt lördagar 08:30 till 10:00. Under dessa tider har vi hela bassängen till vårt förfogande och entrén ingår i medlemsavgiften.