På söndag (den 16 april) så stänger Linköpings simhall igen för gott efter mer än ett halvt sekel i tjänst. I utbyte får vi en toppmodern simhall som bland annat huserar en 50-metersbassäng. I samband med den sista dagen i gamla simhallen har triathlonsektionen bjudit in till en hej då-simning. Tre simbanor är bokade (du betalar själv entré) i träningsbassängen mellan 11:00-12:00 där du får möjlighet att ta de sista armtagen och säga farväl.

Man kan springa också

Vill man ha en fullspäckad (tränings)förmiddag så kör löpsektionen precis innan simmet sitt långpass med start och målgång vid simhallen. Samling klockan 09:00 och så löpning på det. Följande tre distanser kommer serveras:

Ombyte innan löpning

För dig som tänkt att både simma och springa så finns möjlighet att byta om inne i simhallen före löpningen. Simhallen öppnar klockan 08:30 så det finns gott om tid att fixa till sig innan löpet. Säg bara till i kassan att du ska simma senare med NocOut.se så löser det sig. Förmodligen betalar du din entréavgift redan då.

Energi och tårta

Eter löpningen kommer vi se till att det finns möjlighet att fylla på energidepåerna med kexchoklad eller liknande till simningen.

Efter vi har simmat kommer vi fika på tårta och ”fira” av simhallen. För att veta hur många tårtor som ska införskaffas behöver vi få in anmälan för det. Har du därför tänkt stanna kvar på vårt-fika efter simningen så anmäl dig i följande fil: Anmälan tårta – hej då-sim!

Anmälan måste in senast lördagen den 15 april klockan 12:00!