Tillsammans med Happy Homes i Linköping bjuder vi in våra medlemmar till en kostföreläsning med Pia Thevselius, medsec4u.se

KOST – KROPP och KNOPP hör ihop!

Så här säger Pia själv om sin föreläsning: Min kunskap är hämtad från vetenskap och i min roll som kostrådgivare och föreläsare utgår jag alltid från kroppens funktion, dvs.hur hormoner och blodsocker påverkar oss. Med den kunskapen kan man enkelt avfärda veckotidningarnas “nya” dieter och istället lyckas med sina hälso – och träningsmål. Jag är själv elitmotionär sedan 35 år och drivs av att dela med mig av mina egna erfarenheter om vad som fungerar, respektive inte fungerar inom området kost – hälsa och träning. Ett av mina ledord är att “om du inte avsätter tid för träning, kommer du förr eller senare få avsätta tid för sjukdom”

Happy Homes står för mingel och fina erbjudanden

Denna föreläsning sker i samband med mingel och shopping på nyöppnade Happy Homes & Trend, en fantastisk plats att hitta inspiration till både dig själv och hemmet. https://www.happyhomes.se/butiker/linkoping Dörrarna öppnas kl 18.30 och Happy Homes & Trend bjuder på dryck och tilltugg. Just denna kväll kommer det finnas massor av fina erbjudanden för oss.

De praktiska detaljerna

Detta event är den 4 maj 2023, kl 18.30.
Föreläsningen är gratis för oss medlemmar men antalet platser är begränsat till 60. Anmälan sker via detta google-dokument.