Hej,

Nu är vi inne i den så kallade silly season (gammal benämning mellan två säsonger då media har nyhetstorka och skapar fantasi- och skandalhistorier istället) när det gäller längdskidor. Vissa har bara vilat från skidor in till barmarkdträning i en månad och för vissa så kör man igång nu med rullskidor. Därför påannoserar nu skidsektionen att vi från och med maj kör rullskidsintervaller varje torsdag fram till och med juni ut. Då gör vi ett sommaruppehåll för att ta nya tag i månadsskiftet augusti/september.

Nytt för i år är att vi ska försök hålla uppe att ha två ledda fartgrupper så att alla känner sig inkluderade. Vi ska dessutom bryta lite ny terräng vid Korpvallarna/ridhuset. Den 11/5 kommer vi ha en aktivitet med Aktivitus där vi går igenom lite stakteknik samt det kommer erbjudas feedback för dom som vill.

Stakteknik med Aktivitus

Håll ögonen öppna på hemsidan. Torsdagen den 4 maj kör vi igång.

Varmt välkommen till en ny härligt och spännande rullskidssässong!

Skidsektionen