Har du någon gång upplevt att energin tagit slut under en tävling eller träning? Om inte. Grattis! Då har du hittat nyckeln till att kunna prestera. Har du inte det? Ja, då kommer här ett erbjudande värt att utnyttja.

Vår sponsor Aktivitus med Johan Nielsen i spetsen erbjuder dig som medlem i NocOut.se att få hjälp med energiplan inför tävling. I samband med att du köper energiprodukter från Umara erbjuder de dig även en kostnadsfri energiplans rådgivning (ordinarie pris 950 kronor).

Hur går det till?

En energiplan tas fram genom att man utifrån din vikt och tänkt tävlingstid räknar ut ditt kolhydratsbehov. Både vad gäller mängden som du behöver ladda upp med innan loppet samt, kanske det viktigaste, hur mycket kolhydrater du behöver inta under tävling. Utifrån resultatet tar Johan sedan fram ditt unika energipaket som du sen köper.

I samband med bokningen uppger du koden ”energiplan”. Du bokar din tid via följande länk: Aktivitus (Linköping) – Bokning energiplan