I helgen gick VM i Lahti av stapeln, en triathlontävling i halvdistans, dvs 1900m sim, 90km cykel och 21,1 km löpning. Under det gångna året lyckades flera av våra medlemmar kvala in till denna tävling och det blev en härlig upplevelse!

   Damerna som tävlade för NocOut var Lisa Lindfors, Eva Lilliecreutz och Åsa Danell. Herrarna var Jimmy Thörnberg, Jonas Eriksson och Christian Slettebo. Christian hade dessutom blott en vecka tidigare gjort en fulldistans i Köpenhamn på otroliga 8:49 och lyckades nu komma in på 4:15, en imponerande prestation.

                                                

Oklart är om de deltagande ”raced with a smile” hela tiden men de och övriga vänner från Linköping gjorde verkligen loppet och upplevelsen till en fest, tack för att vi här hemma fick vara med på ett hörn!

                   

Lisa Lindfors 5:28:56
Åsa Danell 5:31:11
Eva Lilliecreutz 6:18:00
Christian Slettebo 4:15:17
Jimmy Thörnberg 4:38:16
Jonas Eriksson 5:31:25