I strålande solsken avgjordes vårt KM i terränglöpning, under Vretaloppet. Med 43 anmälda var NocOut den klubb med flest deltagare i 15 km-klasserna, vilket styrkebesked! Olstorp bjöd som vanligt på tuffa spår och mycket mjölksyra, och en utmärkt generalrepetition inför Lidingöloppet.

I herrklassen hängde Niklas Åkerström på täten direkt och tog hem både KM-segern och en tredjeplats i själva Vretaloppet – grattis! Efter honom var det lite omkastningar men till slut var Henric Fröberg ett par sekunder före Henrik Schultz i mål.

I damklassen varvade Antonia Tengbom och Emma Hektor i princip samtidigt. Antonia var lite snabbare på sista varvet och tog hem KM-segern med drygt en minut. Även där blev det en imponerande tredjeplats i själva loppet! Efter Emma på andraplatsen kunde Åsa Gustafsson ta hand om bronspengen.

Väl kämpat alla som var med idag!

Resultat: https://ext.nytatime.se/race/?race=n9d8oKm7TS5Hu8Crn&result=1