Triathlonsektionen höll sitt sista Klubbmästerskap för året igår: KM i Öppet Vatten-simning. För fyra veckor sedan hade vi också Klubbmästerskapet i triathlon på Olympisk distans.

Till Öppet Vatten-simningen hade vi 13 startande, ett MYCKET spännande lopp med en gaffling, ett fint funktionärs- och supportergäng och hela 17 (!) grader i vattnet. På det hade vi också solsken. Vilken dag!

Resultat Öppet Vattten-simning

En mix av damernas och herrarnas pall på Öppet Vatten-KM. Från vänster: Mikaela Karlström, Tobban Annell, Niklas Åkerström, Karl-Johan Arklid, Tina Fastesson.

Nu till något för den som väntat på något gott.

Under NocOut-dagen den 6 augusti körde vi KM i triathlon på Olympisk distans. 15 deltagare kom till start och alla gjorde starka insatser utifrån dagens personliga raceplan. Det var mycket roligt att följa alla våra starka klubbkompisars framgång på banan ute i Ljung.

Resultat Triathlon Olympisk

En mix av damernas och herrarnas pall på Triathlon-KM. Från vänster: Kenth Pettersson, Mikaela Karlström, Niklas Åkerström, Antonia Tengbom, Markus Petré.

Nästa Klubbmästerskap arrangeras av cykel-sektionen: KM Mountainbike

För triathlonsektionen återstår säsongens sista triathlontisdag. Därefter kan vi smygtipsa om höstens och vinterns Triathlon-lördagar i Ljungsbro. Mer information om det kommer på hemsidan.

Vi ses, gänget!

/Tri-sektionen