Efter förra årets succé har vi inför Wintercamp 2024 hyrt hela Torgny Mogrenstugan på 20st sängplatser.

 

Grönklitt ett av  mellersta Sveriges utan tvekan största och mest snösäkra skidområde inom hyggligt bilavstånd från Linköping. Miltals av fint preparerade skidspår och för den som vill spetsa det hela med utförsåkning, över 20st nedfarter. På söndagen går dessutom Craft Ski Marathon.

Torgny Mogrenstugan består av två separata plan av totalt 230kvm med totalt 20 bäddar och med skidspår i anslutning till skidcentret. 12st bäddar på övervåningen och 8st på nedervåningen. Båda har så klart bastu.

Torgny Mogren-stugan

Boka in torsdag till söndag den 11/1-14/1 till en härlig skidhelg med blåbärssoppa, burkvalla och bastu. Det här vill ni bara inte missa!!!!

Vi åker upp torsdag morgon 07:00. Stannar för lunch i Mora på vägen upp så att vi är redo för dom första milen redan senare på eftermiddagen. Sedan har vi två härliga skiddagar framför oss med avbrott för lunch som vi fixar i stuga. Men för dom som inte fått nog åker vi så klart även sista förmiddagen innan vi intar en härlig lunch på den otroligt genuina Smidsgården i Fryksås på vägen hem. Möra men glada anländer vi till Linköping ca 20:00 på söndagskvällen.

Vi ber att få återkomma om anmälan inom snar tid när vi satt priset. Vill ni ha en påminnelse när den kommer ut. Maila jonas64eriksson@gmail.com. Efterfrågan har redan börjat.

Eva Lilliecreutz och Jonas Eriksson Skidsektionen