Äntligen kan vi meddela att vi även i år kommer att genomföra den stora succén Vidingsjö Time Trial!

Tanken bakom eventet är att kombinera de två bästa sakerna vi vet. Träning och härligt umgänge med klubbkompisar. Konceptet är rätt enkelt. Spring så mycket du vill, orkar och kan under antingen 1, 2 eller 3 timmar på den flacka knappt två kilometer långa naturstigen ute i Vidingsjö motionscentrum.

Anmälan, banan och övriga detaljer

Allting är mer eller mindre detsamma och även i år har vi bjudit in våra kompisar i IK Akele att delta.

Vad gör man? Jo, man går, promenerar, joggar, springer hur många varv man vill. Banan är väldigt enkel att följa (se bild nedan) och starten sker vid den södra änden utav parkeringen. Enklast att hitta det är att leta efter en eller flera NocOut-flaggor.

Starttiderna man har att välja på är antingen 09:00, 10:00 och 11:00. Målgång är klockan 12:00. Med andra ord avgör man själv hur länge man vill röra på sig men det blir inte mer än tre timmar. Oavsett hur snabb du än är så kan du alltså vara med. Efter avslutat pass så bjuder NocOut.se och IK Akele alla anmälda medlemmar på goda nygrillade hamburgare.

Det här kommer bli jättekul så häng på. Anmälan hittar du här: Anmälan Vidingsjö Time Trial

OBS! Anmälan för att få hamburgare stänger på onsdag den 8 november.