Snart har ännu ett fullspäckat NocOut-år passerat och det har blivit dags att summera de 365 dagarna vi upplevt. Och vi håller fast vid våra traditioner så likt förra året, och året innan det, samt det innan det så blir det även i år en härlig glöggkväll tillsammans med dina klubbkompisar.

Sammanfattning

  • Var? Livgrenadjärmässen, Linköping.
  • När? Söndagen den 10 december klockan 17:00 till 19:00.
  • Hur? Vi dricker glögg, tar en skinkmacka, lite pepparkakor och har det allmänt trevligt. Därefter summerar vi året som varit, det som komma skall och delar ut priser. Det här vill du inte missa så in och anmäl dig via följande länk (senast den 3 december): Anmälan – Glöggkväll 2023.

Priser – Nominera en klubbkompis!

Under glöggkvällen kommer pris till bland annat årets klubbmästare att delas ut. Detta är ett pris som man gjort sig förtjänt utav genom att man deltagit och levererat under våra klubbmästerskap.

Sen har vi priser, bland annat den åtråvärda titeln Årets NocOutare samt många andra priser (som vi kan ”hitta på”) som delas ut under kvällen. Har du någon kamrat i klubben som du tycker borde uppmärksammas under kvällen? Ja, då vill vi att du hör av dig till oss på info@nocout.se med namnet på personen och vilket pris hen borde få. Det kan vara högt och lågt. Någon som inspirerar, gör det lilla extra och alltid finns där. Vi önskar din nominering senast söndagen den 3 december.

Missa inte julbordslöpet

Vill du få en riktig härlig julsöndag? Då kan vi rekommendera julbordslöpningen tillsammans med IK Akele som sker mitt på dagen. Spring allt från 4 till 32 kilometer och runda av med ett julbord på Mjölby stadshotell. Därefter gör du dig ordning och gör dig redo för glöggkväll. Vilken dag!

Vi ses på Mässen!