Anmälan är nu stängd!

Som nämnts på glöggkvällen blir det en löparresa även 2024, denna gång med ett nytt upplägg! Efter att ha sprungit asfaltslopp i flera större europeiska städer vänder vi denna gången blicken mot hemmaplan och de svenska fjällen. 2024 åker vi nämligen till Sälen för att delta i något av deras fjällopp. Här har du chansen att testa på traillöpning i fantastisk miljö, dessutom i sällskap med rödklädda klubbkamrater. Välkommen att hänga på!

Datum

Torsdag 29 augusti – söndag 1 september

Lopp

Det finns 3 sträckor att välja på: 42 km (970 höjdmeter), 21 km (680 hm), 10 km (320 hm). Läs mer om loppet på Fjällmaraton Sälen.

Upplägg

  • 29/8: Avresa från Linköping på morgonen, med stopp för lunch. Framme i Sälen på eftermiddagen. Kanske en sväng till Sälens by på kvällen för ett dopp i Västerdalälven.
  • 30/8: Gemensam utflykt till Fulufjället och Njupeskär (Sveriges högsta vattenfall). Uthämtning av nummerlappar på eftermiddagen och uppladdningsbuffé på SkiStar Lodge, för de som vill.
  • 31/8: Lopp! På kvällen äter vi gemensam middag på Restaurang Sixten Jernberg i Limedsforsen. Vi passar på att besöka Sixten Jernbergs museum på nedervåningen. Läs om hur han tränade eller prova att lyfta motorsågen som han jobbade med i skogen på dagarna.
  • 1/9: Hemresa, med stopp för lunch. Åter i Linköping på eftermiddagen.

Pris

Priset beror bland annat på antal deltagare, men kommer preliminärt att ligga mellan 2 000 – 2 700 kr. Vi återkommer med exakt pris när anmälan stängt. I priset ingår:

  • Bussresa t o r Sälen
  • Boende i 10-bäddsstugor torsdag – söndag
  • Utflykt inkl lunch fredag
  • Middag på lördag kväll

Övriga måltider (exempelvis frukost) får man betala och ordna med själv.

Anmälan

Anmälan görs genom att fylla i detta formulär: NocOut-resa till Sälen 2024. Du får ett automatiskt mejl med dina svar, det kan hamna i skräpposten så ta gärna en titt där. När du fått anmälan bekräftad av Henric ska du betala 1500 kr till NocOut (swish: 1235947437, bankgiro 732-8156, märk betalningen ”Löparresa” + ditt namn), sista delen betalas efter att anmälan stängt. Av Henric får du en rabattkod som du kan använda för att anmäla dig till själva loppet HÄR! Henric kollar listan på anmälda med jämna mellanrum men hör gärna av dig (till lopning@nocout.se) om du inte fått någon kod på ett par dagar.

Varken anmälningsavgiften eller slutbetalningen är återbetalningsbar.

Sista anmälan 31 april eller tidigare om platserna är fyllda.

Ansvariga: Daniel Bjurhamn, Anna Dahl Olvenius, Henric Fröberg