Senast vi bytte om från träningskläder till party-stassen var i slutet på oktober 2022. Nu tycker vi att det återigen är dags att vi åtminstone för en stund lämnar de röda kläderna i lycra- och kompressionsmaterial hemma. För det är äntligen dags för klubbfest! Lördagen den 10 februari klockan 18:00 smäller det!

Såklart att vi har ett tema! 

Vid den senaste festen hade vi tema film med fri tolkning. Allt från en box med popcorn, till Forest Gump och inte mindre än två stycken Maveric dök upp. Och tema är ju otroligt skoj så vi tänkte att det måste vi ha i år med. Många av våra klubbkompisar drar på Winter Camp. Vi tänkte att vi som stannar kvar hemma i Östergötland ändå ska få uppleva något av det bästa med ett skidläger så valet av tema blev enkelt. Vi kör tema AFTER SKI!

Middag, trubadur och feststämning

I övrigt då. Efter flera lyckade fester på Livgrenadjärmässen så tar vi denna gång sikte på en ny lokal. Rättare sagt på Quality Hotel Ekoxen. Där kommer det bjudas på välkomstdrink, middag med dryck, trubadur  och grymt sällskap i form av glada klubbkompisar.

Kostnaden för detta partaj? Nätta 400 kronor vilket motsvarar ungefär en tredjedel av priset för ett par nya HOKA-löparskor*, en halv ARK Keel Mega* eller en tiondel av en lättviktssadel. Ja, ni hör. Det är otroligt prisvärt att festa med klubbkompisarna.

* Klubben är varken sponsrade av HOKA eller ARK så i sann public service-anda vill vi framföra att det även finns andra dolme- och sko-tillverkare.

Sammanfattning

Orkar du inte läsa allting här ovan så kommer här nedan en sammanfattning med det viktigaste:

  • Vad? Party!
  • Var? Quality Hotel Ekoxen
  • När? Den 10 februari klockan 18:00
  • Hur? Välkomstdrink, middag med dryck, trubadur och härliga klubbkompisar!
  • Tema? Absolut, after ski!
  • Kostnad? För allt ovan. 400 kronor!

Visst låter det härligt kul? Anmälan görs senast 31 januari och görs via följande länk: Anmälan – klubbfest!

Frågor eller funderingar? Hör av dig då till info@nocout.se. Vi ses!