Många klubbmästare har det blivit under klubbens snart 15 år. Under 2023 blev Mikaela Karlström på damsidan klubbmästare och bland herrarna var det Niklas Åkerström som drog det längsta strået. Vem blir klubbmästare 2024 då? Än så länge är det skrivet i stjärnorna men alla har möjligheten. Även du.

KM-kalender 2024

Årets kalender för klubbmästerskap är inte helt ristad i sten än. Några av arrangemangen har fått fasta datum och några är lite mer flytande. Vi vill ändå redan nu informera er om hur planeringen ser ut.

 • 21 januari – Längdskidor
 • XX mars – 100m frisim
 • 20 mars – 3000 m löpning
 • XX april – Duathlon
 • XX maj – Swimrun
 • XX juni – Triathlon sprint
 • 26 juni – 5000m löpning
 • 8 augusti – Tempocykel
 • XX augusti – Triathlon olympisk
 • 25 augusti – Linjecykel
 • XX september – Öppet vatten
 • XX oktober – Terränglöpning

Vi reserverar oss för eventuella ändringar som kan komma att ske under KM-året. Exempelvis kommer eventuellt ett klubbmästerskap i MTB att läggas till.

Alla kan vara med

Och kom ihåg. Alla medlemmar är välkomna på våra klubbmästerskap. Ung som gammal eller rutinerad som ny. Se dessa arrangemang som härliga och roliga genomkörare inför eventuella andra lopp. Ibland kan det även vara bra att träna på att tävla.