Våren börjar nalkas och planeringen inför semester och sommaren börjar ge sig tillkänna. Därför känner vi att det är dags att öppna upp anmälan till sommarens roligaste läger. NocOut SummerCamp 2024!

Efter några års frånvaro så tar vi i år sikte mot sommarstaden Kalmar med ett centralt boende på Kvarnholmen, där allt händer och med salta stänk från Kalmar sund! Det kommer bli fyra härliga dagar i slutet på juli fullspäckade med träning, fantastiskt umgänge och förhoppningsvis fantastiskt sommarväder. Hur ser då upplägget ut?

Var? Vi har bokat hela anrika vandrarhemmet Sjömanshem med ett makalöst bra utgångsläge för vårt äventyr.

När? Från torsdagen den 25 juli till söndagen den 28 juli.

Hur? Dagarna kommer vi ägna åt olika sorters träning, upplevelser, inspiration och utflykter. En av dagarna har vi planerat en utflykt till Öland och allt som ön med Alvaret har att erbjuda. Cyklar i olika slag är också välkomna med på lägret och vi kommer erbjuda er underbara vägar både på fastlandet och på Öland. Yoga, gruppträning, simning i Kalmar Ironman’s kölvatten, löpning på Alvaret och fina vägar utmed havet nära Kalmar, paddling inne i Kalmars kanaler och innanvatten. Detta är ett litet smakprov och ett mer detaljerat schema kommer lite längre fram.

Allt detta kommer att gå på den rimliga summan på 3200 kronor och då ingår resan, helpension och alla aktiviteter. Platserna är begränsade till 20 stycken så passa redan på idag och släng iväg en anmälan. Anmälan gör du enklast via följande länk: Anmälan SummerCamp 2024 . Absolut sista anmälningsdag är söndagen den 23 juni.

Varmt välkomna önskar Eva och Jonas.