Den 26 mars är du välkommen till Beach Arena där det finns möjlighet att träffa våra sponsorer, prova kläder, vinna priser, spela beachvolleyboll och lyssna på föreläsning.

Tisdagen den 26 mars klockan 18:00 till 20:00 är alla medlemmar i IK NocOut.se välkomna till en sponsorkväll i Beach Arena i Linköping. Under kvällen bjuder våra sponsorer på flera aktiviteter av olika slag:

  • Aktivitus utmanar alla i att tävla om vem som kan få högst laktat efter löpning i sand. Det finns priser att tävla om och alla som deltar har dessutom möjlighet att boka avancerade tester till specialpris.
  • MotionsRace bjuder på en föreläsning med Karin Meierholm Lindström från Balans Hälsa med fokus på hur du kan optimera din hälsa och förebygga ohälsa samt hur sömn, kost, återhämtning och träning påverkar din kropp. Föreläsningen börjar kl 18:45.
  • Askling Bil finns på plats och visar upp sig.

Du väljer själv vilka aktiviteter du deltar på.

Klädprovning

I nästa klädshop kommer vi lansera lite nyheter, som vi hoppas kommer uppskattas av er alla. Det finns möjlighet att prova dessa och alla andra snygga klubbkläder den här kvällen. Shopen kommer öppna denna kväll, 26 mars för leverans vecka 22-23.

Beachvolleyboll och padel

Beach Arena erbjuder alla besökare att prova på beachvolleyboll och padel.

Mat och dryck

Det finns möjlighet att köpa kycklingwraps, smoothie, bars, kaffe med mera. Om du vill beställa en wrap, skriv upp dig i formuläret nedan och swisha 80 kronor till IK NocOut.se på nummer 123 594 74 37.

Anmälningsformulär till maten: Mat – Sponsordag på Beach Arena